2012. március 9.

Konyhakiállítás 2012

Biztosan tudjátok, múlt hétvégén volt a Konyhakiállítás 2012 a Papp László Budapest Sportarénában. Mi úgy döntöttünk, hogy családilag látogatunk ki, na ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy hol én futottam egy gyors sprintkört, hol a Férj. Valakinek mindig Csipivel kellett lenni ("anya nem vagyok csipi, jéka vagyok..."), akinek első dolga volt kideríteni, hogy nincs játszóház ("anya, átvertek minket"), így kénytelen volt beérni 2 babzsák fotellel és némi Lurpak vajas kiflivel. 

Sajnos erőteljesen érezni lehetett az általános recesszió hatásait: nem volt az a kimondott tolongás... Ennek ugye pozitív vonzata, hogy mindenhová kényelmesen odafértünk. Egyedül délután, valami nyereménysorsoláskor verődött össze nagyobb társaság a színpad előtt.
Nagyon tetszettek a mára elég divatossá vált gránit mosogatótálcák, és már-már vágyakozva próbálgattam a praktikus és egyben szépséges mosogatócsapokat, kihúzható zuhanyfejjel, és hasonlók...
Meg lehetett közelről is szemlélni a beépíthető konyhagépek sokaságát, és kiderült számunka, hogy a Küpperbusch a Teka "leánya". És szuper beépíthető kávéfőzőket gyártanak. Kóstoltam is! :)
A Gorenje meglepő módon még a csúcskategóriás termékeivel is a legalacsonyabb árkategóriát képviselte a háztartási gépek kínálatában, a Miele például nagyságrendekkel drágább.
Ott volt szerelmem, a KitchenAid, természetesen almazöldben vennék, de az árat nem mertem megnézni. Ha lesz álomkonyhám (márpedig LESZ!), ezeket is beszerzem egytől egyig!!
Én hógolyónak álcázva a Pannónia Bútorstúdió standjánál, aminek érdekessége, hogy forgalmaznak beépíthető (!!!) Nespresso kávégépet, a Miele gyártja, alig több mint 600 ezer forint, szinte ajándék. :) Azért álmodozni lehet! :) A konyhabútor is nagyon szép, minőségi volt.
A színpadnál volt főzés, mi nem tudtuk megnézni, mert a gyermek miatt folyamatosan mozgásban kellett lennünk. :)
Kedvezményesen meg lehetett venni számos újság - pl. a Nők Lapja Konyha - régebbi számait. Na én rengeteg mindent vettem, főzős és sütős és lakberendezős újságokat egyaránt. Van olvasnivaló itthon egy darabig. :) De úgy örültem neki mint a gyerekkorunkban a bolhapiacos kincseknek. :)
Másik szerelmem, a Villeroy&Boch. Álomszép teríték!!! Addig nem nyugszok míg nem lesz ilyenem!! :) És még konyhastúdiójuk is van...
 Rosszcsontunk, aki a kiállítás területén egy félmaratont teljesített. :)
Páraelszívókból egy egész utcányi volt, sőt, olyan is akadt, ami annyira modern volt, hogy én meg sem mondtam volna, mi a rendeltetési célja. :)
A bejáratnál a Russell Hobbs standja fogadta a látogatókat, egyedi és igazán dizájnos kis-háztartási gépekkel. Nem én nyertem a kenyérpirítót?....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...